Grit:lab – ansök nu

Publicerat: 26 januari, 2022 i Personligt

Grit:lab är en 2-årig kodar/IT-utbildning som jag hade sökt till om jag inte hade det jobbet jag har just nu. Fram till den 22 februari är ansökningsrundan öppen och det spelar ingen roll vad du har för bakgrund, utbildning eller varifrån du kommer. Det som krävs är att du är över 18 år, motiverad, engagerad och presterar bra i testerna.

Det första steget är ett online-spel som testar ditt minne, kognitiva förmåga och logiska tänkande. Testet är givetvis gratis, såsom utbildningen (du kan även söka studiemedel) och du hittar all information här>>.

Anmäl dig redan idag och gör testet. Är det inget för dig? Dela gärna inlägget till alla dina vänner som det här skulle passa, speciellt till alla vänner i Sverige, Norge, Island eller Danmark för där finns ingen likande utbildning. En fantastiskt möjlighet. Missa inte detta. Lycka till och hoppas vi ses på Åland i vår.

Här en liten film (gjord under en break i distansarbetet)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s