Flytta till Åland 2021

Publicerat: 23 augusti, 2021 i Personligt

Läser i tidningen idag att Ålands attraktionskraft bara fortsätter att öka och öka. Fler och fler väljer att flytta hit och många saker talar för vår vackra ö här mitt i Östersjön. Läs mer om det här i dagens Ålandstidning>>.

facsimil ifrån Ålandstidningens 23.08.2021

För ganska exakt sex år sedan fick jag en lunch avbokad, det gjorde att jag fick en timme ”fritid” till nästa inbokade möte. Jag fick en idé och genomförde den direkt. Resultatet blev det här, en tagning, dåligt ljus, förberedelserna obefintliga och en beklämmande produktionen. Filmen blev en drygt sju minuter lång monolog om fördelarna med att flytta till och bo på Åland.

Den här filmen har snart setts 10.000 gånger och under de senaste åren har otaliga personer tagit kontakt med mig och velat ha mer information om Åland. Jag vet också om dryga tio-talet personer som flyttat hit, givetvis inte enbart för den här filmens skull, men de har tagit kontakt och sagt att den påverkat/medverkat dem till att ta beslutet.

Inser nu att det är dags att göra en ny, uppdaterad film. Det skall jag göra under hösten.
Kom gärna med dina bästa personliga argument för varför man skall flytta till Åland. Smått som stort så kanske de kommer med.

Med tanke på att vi kommer fira Ålands Självstyrelse ordentligt fram till den 9:de juni 2022 så finns det ju ingen bättre tid än just nu att flytta hit. Kom med och bygg de kommande 100 åren med oss som redan valt att leva och bo här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s