Säker shopping på Åland

Publicerat: 18 mars, 2021 i Personligt


Följ med på en diskussion med VD för Ålands Näringsliv – Jenki Rask, Byråchef för hälso- och sjukvårdsbyrån – Ylva Lindström och näringsminister – Fredrik Karlström när de pratar om hur vi tillsammans kan göra shoppingen på Åland så säker som möjligt ur ett smittskyddsperspektiv. Vad gäller enligt smittskyddslagen just nu? Vad ska butiksägare tänka på? Vad behöver de göra? Vad kan du och jag som konsument bidra med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s