SteelFMhjälpen 2020 – kalendern

Publicerat: 8 december, 2020 i Personligt

För fjärde gången i rad kommer SteelFMhjälpen arrangeras. Den ställs inte in – den ställs om.

I år är jag inte inblandad i förberedelserna som jag varit de senaste tre åren (på grund av mitt nuvarande jobb). Utan den här gången fixar mina härliga före detta kollegor på Steel FM allt. Jag har dock lovat komma med under direktsändningen, som pågår dygnet runt, med start klockan 12:00 den 30:de till klockan 12:00 den 31:a december.

De senaste tre åren har SteelFMhjälpen samlat in över €200.000 (!) till välgörande ändamål på Åland. Det viktiga för mig när jag drog igång konceptet år 2017 var att varje euro som skänks ifrån privatpersoner, föreningar och företagare, skall OAVKORTAT gå till det ändamål vi samlar medel till. Det gäller även i år och jag är oerhört stolt över att gänget på Steel FM har valt att syftet med årets insamling är att normalisera och sätta fokus på psykisk ohälsa. Årets förening dit alla pengar går är Klubbhuset Pelaren (Ålands Fountainhouse r.f) ingenting av de insamlade medlen går i administration eller kringkostnader.

Läs mer om alla olika initiativ, inbetalningar, auktioner och artister som är med och bidrar till ett av Ålands mest kärleksfulla och viktiga event på www.steelfmhjälpen.ax . Känner du att det här är viktigt, var med och gör skillnad du också! Ta kontakt med gänget på Steel.

Ett initiativ som de underbara personerna Elise, Andre, Jacob och Elvira på SteelFM gjorde var att tillverka en kalender som de säljer för minst €15.

Bilderna i kalendern berörde mig när jag bläddrade igenom den och jag är övertygad om att dom kommer beröra dig också. Vill du ha eller ge bort en kalender som berör mycket. Hör av dig.

(Det finns bara 100 stycken som är numrerade och jag har bara några kvar på mitt kontor.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s