Intervju i Ålands Radio

Publicerat: 13 februari, 2020 i Personligt

Ålands Radios politiska reporter Nina Smeds har gjort en intervjuserie med alla nya ministrar i Ålands Landskapsregering. Du hittar inslaget om mig här>>

Jag bad dock Nina om att få hela intervjun oklippt för att publicera på min blogg. Varför kanske du undrar. Mest för att jag vill ha det dokumenterat den dagen jag tittar tillbaka på mitt liv, bor på Oasen och skall ”skrävla” om allt jag gjort och varit med om.

Vill du höra den oklippta versionen så hittar du den här. Jag har inte lyssnat på den själv och kommer nog inte göra det heller men det är en del av mitt liv, vad jag gjort och vad jag sagt och en dag i framtiden kommer jag säkert vara glad att den finns här.

Tack Nina för att du delade med dig av filen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s