Youtuber & Näringsminister

Publicerat: 22 december, 2019 i Personligt

Nu har jag innehaft min nygamla post som näringsminister i drygt en vecka. Det har varit full fart från första stund och jag gissar att det inte kommer lugna ner sig så mycket framöver heller, vilket ärligt talat är precis som jag vill ha det.

Eva har givit mig flera diagnoser under åren och en av dem kan vi kalla ”hyperaktivolexi”, det innebär att jag har en oförmåga att säga -”Nej” samt att jag mår som bäst när jag har mycket att göra och många bollar att hantera 🙂

Förutom allt jobb, inom mitt nya ämbete, som jag haft att hantera den senaste veckan så har jag haft väldigt mycket att göra (på kvällar och nätter) för att avsluta det jag påbörjade i mitt förra jobb. SteelFMhjälpen.

Jo, jag kommer genomföra den 84 timmar långa direktsändningen ifrån torget i Mariehamn (28-31dec), men det är inte det som är jobbet. Jobbet är att få allt att fungera. Alltså projektleda ett initiativ som gör skillnad för oerhört många på Åland, koordinera alla onlineauktioner, alla initiativ, alla artister som skall uppträda, alla konstnärer, kreatörer och gäster som skall besöka buren och få allt tekniskt att fungera. Det är jobbet.

De 84 timmarna på torget är en ”löneförmån” (nej, jag får inte betalt för att vara där). Att få vara en del av SteelFMhjälpen är stort, magiskt och fantastiskt. Tänk vad en liten tanke för några år sedan kan göra om man förverkligar den. Idag gör SteelFMhjälpen stor skillnad för oerhört många på Åland. Jag kommer återkomma till och skriva mer om det här lite längre fram men tusen tack till alla er som är med och gör skillnad. Ni är otroliga.

Det här kan vara mitt sista inlägg för året på den här bloggen, hoppas dock hinna med ett till, men om jag inte får till det så vill jag bara skicka med en liten film om den senaste veckan och lite om hur SteelFMhjälpen är uppbyggd kring det tekniska.

Jag kommer använda den här bloggen de kommande åren för att förklara hur jag tänker, vad jag gör, vad jag vill åstadkomma och hur jag anser att Åland bör utvecklas. Om jag även ser att prenumeranterna ökar på min Youtubekanal så kommer jag göra fler filmer likt den här framöver. (prenumerera gärna)

Hursom. Ifall det här är mitt sista inlägg för året lovar jag att 2020 skall innehålla mycket spännande och önskar er alla en riktigt GOD JUL och Ett GOTT NYTT ÅR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s