Dagny Carlsson – snart 107 år

Publicerat: 29 april, 2019 i Personligt

Förra veckan var jag Fredrik ”Skrävlarn” Karlström i KHS auditorium. Jag fick frågan av Johanna & Cecilia på Björkkö om jag kunde hålla i ett samtal med deras inbjudna gäst Dagny ”Bojan” Carlsson – 106 år gammal bloggare ifrån Sverige. (Du hittar hennes blogg här>>)

Jag har för vana att oftast tacka jag till det mesta så jag gjorde det även denna gång. Det blev en väldigt lyckad kväll och trots att jag aldrig riktigt gjort något liknande så tycker jag att det fungerade hyfsat. Förutom Dagny så hade jag bjudit in mina kompisar Jona Harju (11år) och Bengt Häger (86år) som bägge har en annorlunda livshistoria i bagaget. Dessutom är jag jätteglad att Inessa Witting ställde upp och framförde två låtar.

Givetvis fanns det mycket mer jag skulle velat säga, mer jag skulle vilja prata med mina gäster om och grejer jag skulle göra annorlunda men konceptet, fyra generationer på scenen var häftigt och inget som sker alla dagar. Jag slängde på några kameror precis innan jag äntrade scenen, här kan du se resultatet, tyvärr är varken ljud eller bild optimalt men det är bättre än inget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s