Fyra generationer på scenen

Publicerat: 11 april, 2019 i Personligt

Den 24 april klockan 19:00 kommer Sveriges äldsta bloggerska
Dagny (snart 107 år) till Åland och jag har fått frågan om att hålla i en diskussion med henne i KHS auditorium. Eftersom det var de driftiga entreprenörerna på Björkkö>> som frågade mig, tackade jag givetvis JA.

Tanken som vi har just nu är att göra det lite som ”Skavlan”. Alltså ha några olika gäster på plats och föra ett samtal. Det som gör den här tillställningen unik, förutom Dagny, som kommer prata om att man inte skall ”gamla till sig” är att vi tänkte ha fyra generationer på scenen samtidigt. Från min kompis Jona Harju (11 år), till mig själv (45 år), till någon som är runt 80 år och sen Dagny. Visst låter det lite spännande?

Vill du komma på den här tillställningen skall du skynda dig till Bagel Bee Coffee Bar i Marehamn och köpa biljetter, sittplatserna är begränsade.

Hoppas vi ses där 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s