Nu fortsätter livet

Publicerat: 16 december, 2018 i Personligt

Igår var vi många som sade farväl och skickade iväg Danne Sundman på sin sista resa. Idag fortsätter livet för oss andra. Alla vi som kände Danne vet att han levt sitt liv till fullo och haft mer än sin beskärda del av både sorger och bedrövelser. Men han har också fått leva ett liv mer fyllt av äventyr, händelser, upplevelser och kärlek än många andra får vara med om under ett helt långt liv. Det var han oerhört tacksam över.

Danne kommer att vara saknad av många och hans tomrum kommer bli svårt att fylla men livet går vidare, och det är precis det Danne vill att vi skall göra. Gå vidare, framåt.

När vi tänker på honom vill han att vi skall tänka på alla roliga, glada minnen vi haft tillsammans, alla dråpliga händelser, alla finurliga upptåg och allt han var med och skapade. Han vill att vi skall fortsätta se det positiva i livet, vara tacksamma över vad vi har och att vi bor på en av de bästa platser i världen. Livet är inte rättvist men det är motgångarna som gör oss starka och som gör att vi förstår värdet i det vi har.
Är det bara solsken, blir det öken.

Alla har vi våra berg att bestiga och våra ryggsäckar att bära men låt oss ta oss an våra utmaningar som Danne gjorde. Som ett projekt. Börja där vi står, försök inta en positiv inställning och hitta vår egen ”kämpa-anda”, ge inte upp, utan ta ett steg framåt, leta efter en ny väg, begär hjälp och hjälp andra. Var ödmjuk och snäll och fyll tiden med liv inte livet med tid.

Tack Danne för allt. Nu kör jag vidare, med full fart, snabba svängar och lovar fortsätta försöka vara lika finurlig, humoristisk och vara en lika stor glädjespridare som du var. Vet att du står bakom och hejar på!

Vi summerar allt sen nästa gång vi ses. Jag tar med cigarrer och en pipa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s