Jag börjar bli gammal

Publicerat: 17 augusti, 2016 i Politik

imagePå ett dygn har jag gått och blivit gammal. Igår kväll när jag skulle läsa en grej på en burk, såg jag inte vad som stod där. Skyllde på att jag var lite trött efter en hård dag i gruvan.

Eva sa att hon viste vad det var…. Gick iväg och kom tillbaka med och ett par läsglasögon!!! Jag frågade om hon skämtade, jag är flygplans och helikopterpilot med perfekt syn, jag behöver inga läsglasögon!

När hon gick  iväg, satte jag på dom. Tusan vilken skillnad! Helt galet, texten var knivskarp och kontrasten bättre än Netflix HD upplösning. Jag som känner mig som jag är 26 år (men med en 50-årings erfarenhet) insåg igår att jag nog snart är vuxen. Läsglasögon. Galet.

Inte nog med det, när jag idag var till Byggvaruhuset insåg jag att jag hade fått en metallsticka i tummen, försökte få ut den med min morakniv, men det gick inte. Jag såg den ju knappt.

Frågade tjejen i kassan om hon hade en pincett och ett par LÄSGLASÖGON…. Snacka gubbvarning. Hon hade det, på med brillorna, stickan syntes tydligt och efter ett litet ingrepp med pincetten kunde jag lämna ”Byggis” som en… medelåldersman.

Jag börjar bli gammal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s