Handsknörd

Publicerat: 4 augusti, 2016 i Politik

klintglove_ny copy
Jag har i hela mitt liv varit galen i arbetshandskar av hög kvalitet och letat efter den optimala handsken över hela världen i snart två decennier. Varje gång vi rest utomlands har Eva blivit trött på mig för att jag alltid ska till olika byggvaruhus för att se deras utbud. Jag har gått igenom alla handskar på Home Depot i USA, letat igenom mängder av mässor i Asien och testa alla modeller jag kommit över i järnaffärer och byggvaruhus i Europa.

För snart tio år sedan hittade jag dock en handske som sedan dess varit min absoluta favorit. Jag gillade den så mycket att jag tog kontakt med tillverkaren i Syd Korea och började importera och sälja dem på Åland.

Många ålänningar har sedan dess blivit lika imponerade av handskarna som jag blev och jag har sålt flera tusentals exemplar. Tyvärr tog lagret slut för någon månad sedan men efterfrågan på handskarna gjorde det inte. Så jag tog kontakt med tillverkaren igen och till min stora förtjusning har de sedan min senaste beställning utvecklat en ännu säkrare, starkare och bättre modell än den tidigare. Jag blev stormförtjust, begärde ett provexemplar och efter att jag testat den, lade jag direkt in en beställning.

Så till dig som tidigare använt Klint Glove och skulle vilja ha tag på ett par till, kan jag nu berätta att jag har den nya uppgraderade modellen på lager och till dig som aldrig använt ett par, vill jag säga att jag kan prata hur länge som helst över den här handskens fördelar. Om hur slitstark, smidig och framförallt skärsäker den är, men då kommer du tröttna på mig och inse vilken galen handsknörd jag är, du borde helt enkelt testa dem själv.

Är du intresserad av, enligt mig, världens bästa arbetshandskar så vet du nu att de finns på Åland. Priset är €15,-/par men under en kort tid nu kan du köpa dem för Nyintroduktionspriset  €12,-/par.

(Eftersom jag inte längre har någon  plåtverkstad/butik, finns de just nu bara att köpa direkt ifrån mig på Ålandsvägen 17 eller via webbutiken som jag lagt upp på www.klintensplat.com (via webbutiken kostar de dock €15,-/par). Fakturering funkar också om du vill köpa fler par.

Har du en butik och är du intresserad av att bli återförsäljare? Hör då av dig så kanske vi kan hitta på ett samarbete)

kommentarer
  1. […] är väl kanske ingen hemlighet att jag är en riktigt inbiten ”handsk-nörd”. Jag har i många år letat över hela norra hemisfären efter de absolut bästa, mest […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s