Hur jag fördriver mina dagar

Publicerat: 27 juni, 2016 i Politik

Ibland frågar folk vad jag håller på med nu för tiden. Har insett att det är lite svårt att kortfattat svara på det. Förutom att jag är teknikansvarig och ansvarig utgivare på Steel FM där jag kanske gör mitt huvudsakliga arbete, så blir det också en hel del fixande och trixande med det ena och det andra. Det kan handla om att bygga en uteservering åt frun till hennes café Bagel Bee Coffee Bar, träffa människor som vill träffa mig, bygga på ett lager/förråd jag har, ordna med import/nyförsäljning av världens starkaste och bästa handskar KLINT GLOVE (mer om det inom kort). Försöker hitta hyresgäst till lokalen ovanför Sparhallen (där PAF är just nu) vet du om någon som vill flytta till Ålands fränaste kontorsutrymme, hör av dig! Nej, kladdkakorna jag tillverkar är inget riktigt jobb, än.

Förutom det ena och det andra så är en grej jag gör lite på sidan om också hemsidor och videofilmning. Jag är en riktig amatör på området, men som så mycket annat av allt jag gör låter jag inte mina begränsningar hindra mig ifrån att göra det jag tycker är roligt.

Jag anser att man kan göra det mesta bara man ger sig tusan på och försöker. Ibland blir det bättre än ibland men jag tror på 10.000 timmars regeln. Fortsätter du göra något du inte kan, men tycker om under 10.000 timmar så blir du bra på det.

Den här hemsidan gjorde jag åt några kompisar (www.baggholma.ax) och nedanstående enminuters flygfilm om samma ö i Brändö som söker nya innevånare. Funderar du på att flytta till den Åländska skärgården så kan jag varmt rekommendera Brändö och Baggholma, där är allt möjligt.

Filmen fick bara vara 60 sekunder lång (kort) eftersom den snurrar på en av skärgårdsfärjorna, kan erkänna att det är svårt att göra en film på en minut, finns så mycket man vill få med… Funderar på att göra en till lite längre och med lite mer information. Nu fokuserade jag på att folk som ser den skall hitta/lockas till hemsidan

Nu skall jag lägga musiken på Steel FM och Soft FM, något jag gör varje vecka, har du åsikter om den så får du gärna höra av dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s