Två obesvarade utmaningar

Publicerat: 17 maj, 2016 i Politik

DSC_0804Jag har de senaste veckorna, vid flera tillfällen, uppmanat de andra mediehusen på Åland och deras chefer att svara på två olika utmaningar. I inget av fallen har jag fått respons, av någon, fastän jag vet att de sett utmaningarna och inläggen.

Bara så ni vet Niklas, Jonas och Albin ,jag tänker inte sluta nöta om detta förrän jag får ett svar ifrån er. Givetvis förväntar jag mig att NI antar utmaningarna och är med och gör världen lite bättre, men om inte, så vill jag iallafall ha ett svar.

Det tycker jag att är det minsta jag kan begära. Ni har tagit för givet och förväntat er det av mig de senaste åren, att jag skall svara på de frågor ni ställt, vilket jag alltid gjort. Nu ställer jag frågan till er igen. Antar ni utmaningarna?
-”Nej, vi är inte med” är också ett svar även om jag hoppas jag slipper höra det. Vill ni läsa om utmaningarna en gång till i samlad form så kommer de här.
Den första utmaningen handlar om att vi är tre på Steel FM som kommer springa i stafetten på FCAR (Fight Cancer And Run Åland) den 11 juni.

Här är det väldigt enkelt, ställ upp ett lag och var med (eller betala in avgiften om ni inte får till ett lag). Här kan du se den>>

 

Den andra utmaningen handlade om att vi hade Robert Aschberg, Andreas Arvidsson och åländske Dag Lindholm på besök i studion den 28 april där de berätta om Gula Båtarnas uppdrag i östra Medelhavet, och det oerhört viktiga arbete deras besättningar utför varje dag för att rädda liv.

Frippe som gjorde intervjun, (du kan lyssna på den här>> ) blev så berörd av historien att han kände att han ville göra något. Så han gav en slant och utmanade oss andra på stationen att göra likadant. Alla slöt upp och jag meddelade att Steel FM skulle dubblera den summa som vi samlade in. Det resulterade att vi tillsammans skänkte 500 euro till organisationen.

Kan lilla Steel FM vara med och göra en skillnad, tycker jag de andra mediebolagen skall kunna göra det också. Så med det passade vi också den bollen vidare till de övriga medieföretag på Åland: Så Ålandstidningen, Nya Åland och Ålands Radio & TV– antar ni utmaningarna eller inte?

Det minsta jag begär är ett svar.

kommentarer
  1. pad skriver:

    Har de redan svarat ? -Kanske saknar de Din WB-adr. ? 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s