Mycket Team Åland just nu

Publicerat: 18 december, 2014 i Politik

aland24På fredag klubbar lagtinget landskapets budget för 2015. Där finns bland annat €200.000 euro upptaget för projektet TeamAland. Jag har redan tjuvstartat och tänt stubinen på det första steget i raketen.

Lanseringen på riktigt kommer att ske och raketen kommer att ta fart samt lyfta den 13 januari nästa år. Det är dagen för den gemensamma kreativa verkstad vi kommer anordna i Alandica.

Nästa deadline är sista februari och tills dess vill vi ha in alla tankar, idéer och förslag som kan lyfta Åland till en ny nivå. Det andra steget i raketen, alltså aktiveringen av de €1.000.000 euro som skall behandlas runt 20 mars i regeringen för att avslutningsvis klubbas i den första tilläggsbudgeten i lagtinget i maj.

TeamÅlandVill du veta mer så gå in på hemsidan eller titta på det här inslaget i Åland24>> från igår. Du kan även följa Team Åland på Facebook för att få kontinuerlig information. Vill du anmäla dig direkt till den ”Kreativa Verkstaden” så kan du göra det här>>

Idag skriver även Nina Fellman på ledarplats om projektet i Nya Åland, du hittar den texten här>>. Det surras mycket om det här just nu och jag kan lova att det bara är början, du kommer höra mer om det här men jag uppmanar dig igen, anmäl dig till den 13 januari. Du vill inte missa det tillfället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s