Vill du ha mig på ett företagsbesök?

Publicerat: 16 maj, 2014 i Politik

bullarJag har haft som princip att besöka och träffa så många företag och företagare som möjligt de senaste åren, tyvärr de senaste månaderna har tiden varit lite knapp på grund av förekommen anledning (LBU-programmet) 🙂

Jag har träffat väldigt många företag, företagare och entreprenörer, vissa flera gånger och över hela Åland. Ibland blir jag inbjuden och ibland bjuder jag in mig själv. Nu tänkte jag dock testa ett litet annat sätt och erbjuda mig och mitt ämbete för de företag som jag ännu inte träffat men som önskar träffa mig och diskutera det ni vill diskutera.

Jag bjuder alltså ut mig själv och kommer med en påse bullar (berätta hur många ni blir) eller annat tilltugg och det enda jag förväntar mig är att kaffet är kokat och att ni vill ha dit mig. Önskas även att någon tjänsteman kommer med så försöker jag ordna det, mina tjänstemän jobbar dock väldigt mycket och intensivt så det är inte alltid lätt att hitta tider som passar alla men jag är relativt flexibel. Personligen passar det bäst tidigt på morgonen (ingen tid är för tidig) eller på eftermiddagen, men passar det dig bättre  någon annan tid fungerar försöker vi få till det.

Skicka ett mail eller meddelande på några tider som passar dig/ditt företag så ser vi hur vi får till det.

kommentarer
 1. Kari Kärki skriver:

  Hej Fredrik.
  Jag skulle gärna se dig på besök hos oss på Eckerökollektivet.
  Vi är en ”tärande” företag som producerar ingenting.
  Vi tar bara hand om de barn som ingen annan i den åländska samhället orkar eller vill inte ha att göras med.
  Vi lär dessa barn att leva och ta ansvar för sina handlanden och även i längre sikt även ett samhällsansvar genom olika politiska partier.
  Det finns olika undersökningar runt om i världen at varje barn du räddar från socialt och kriminellt undergång är värda en sex siffrigt belopp för samhället och därför är det av vårt intresse att få höra din åsikt om sådan här verksamhet som vi gör.
  Ge ett förslag på tid du kan avvara vår verksamhet, så tittar vi om det passar ini våra scheman.

  Med vänliga hälsningar

  Kari Kärki VD
  Ålands motivations- och behandlingscenter Ab

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s