En ny dag i livet

Publicerat: 6 maj, 2014 i Politik

morgonrundaVaknade som vanligt tidigt (04:00) och bestämde mig för att sticka ut på en liten runda innan solen steg upp. Lyckades nästan. (Nej, jag vill verkligen inte vakna så tidigt, önskar inget hellre än att jag skulle få vakna av väckarklockan någon gång, har förövrigt nu efter 40-års envist kämpande emot problemet, bokat tid för hjälp nästa vecka. Återkommer om det). Resten av dagen består av följande utmaningar :
Först ett morgonmöte med Johan Ehn 07:30, för att sedan vara värd för ett 50-tal ungdomar ifrån Europa och Åland mellan 0900-1130 för att prata entreprenörskap och företagande (på engelska) har inte riktigt hunnit förbereda mig som jag skulle önskat men lever idag på hoppet och lite rutin :).

Sen vid 13:00 skall jag vara tillsammans med finansministern i en TV-intervju i ”Rakt På” gällande LBU-programmet för att klockan 14:00 ha överläggningar med regeringen. Skall däremellan försöka få in några enskilda föredragningar. Så även om Niklas Lampi fortsätter sin förlöjligande kampanj i dagens Ledare (för jag vet inte hur mångte gången) av mig och Danne Sundman som politiker så gör jag som gåsen och låter vattnet rinna av. Bättre att lägga energin på det positiva på Åland än att irritera sig på ledarskribenter som ändå aldrig vill lyssna på bägge sidor, utan envist fortsätter på sin ensidigt inslagna linje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s