Skraknästet 2.0

Publicerat: 8 februari, 2013 i Uncategorized

Skraknästet är ett initiativ inom ramen för Turismstrategin för att få fram nya fräscha idéer inom turismnäringen och testa dem på en expertpanel inför publik. Nytt för i år är att att eventet är indelat i två klasser: Skraknästet och Skraknästet 2.0.

Skraknästet genomförs på samma sätt som ifjol>> och utspelar sig på VisitÅlands årsmöte den 12 April på Alandica där man tävlar om €10 000. Läs mer om hur det gick till förra året här>>

Det som skiljer sig från förra året är Skraknästet 2.0 som riktar sig även till mer omfattande turismsatsningar med ett större kapitalbehov. Förslagen i Skraknäset 2.0 tävlar istället för pengar om en plats i Nordic Tourism Investment Forum som arrangeras av RTS (Rese-och turistnäringen i Sverige) i september. Detta event samlar deltagare från hela Norden och där presenteras utvalda projekt inför såväl bransch som stora investerare. Läs mer om det evenemanget här>>

Mer information hittar du i dagens Ålandstidning>> samt inom kort även via Visit Åland och Ålands Näringslivs hemsidor. Ta kontakt med Dan Backman på 25292 om du vill veta mera, idéerna skall vara inne den 8 Mars, sätt igång och planera och fundera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s