Ibland blir det inte som man tänkt

Publicerat: 13 oktober, 2012 i Uncategorized

I torsdags hamnade jag i en lite underlig situation. Måste berätta.
Jag började dagen med att stiga upp tidigt för att ta flyget till Stockholm, bytte plan och åkte till Oslo för att där hoppa på nästa plan till Trondheim. Landade klockan 10.00. Tog taxi in till centrum för att börja ett möte med de nordiska näringsministrarna klockan 10.30, var där fem minuter innan. Mötet gick bra, läs mera här>>.

Mötet höll på till 12.00. Arrangörerna meddelade att vi nu skulle vidare för ett rundabord samtal kring CSR (Corporate social responsibility) det visste jag att vi skulle göra dock trodde jag att det skulle vara i ungefär samma sammanhang som tidigare. Så var det dock inte.

Vi blev infösta genom en korridor, in genom en dörr och så hamnade vi i en lokal stor som en fotbollsplan fullsatt med människor. Mötte en man som satte en trådlös mikrofon på mig, visade upp mig på podiet, nedstoppad i en stol och så började en moderator ställa frågor om CSR.

Fattade inte riktigt vad det var som hände men helt plötsligt skall jag komma på något klokt att säga om hur CSR kan påverka företag i nordens och deras framtid… som tur var så började Norges näringsminister, följt av Sveriges och Islands innan det var min tur…

Ibland undrar jag hur jag hamnar i sådana här situationer.
Sa jag att allt det här genomfördes på engelska…
Trevlig helg

kommentarer
  1. anonymous skriver:

    Anonymous writes:Haha. Du är rolig. Fixar någon det där är det du!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s