Tillväxt mjölk

Publicerat: 18 maj, 2012 i Uncategorized

Hälsningar ifån Israel. Sitter just nu på flygplatsen i TelAviv och är på väg hem efter två intressanta dagar här. Fullspäckat schema från morgon till kväll. Resan var ett startskott för den stora mjölksatsning vi ska göra på Åland och resan var ett samarbete mellan Åca, Ockelbo Ost, Landskapsregeringen och projektet Tillväxt Åland. Återkommer med en utförligare rapport nästa vecka. En intressant resa där hela kedjan inom mjölk var representerad, från producent till exportmarknads försäljningen.
Här hittar du lite länkar till de olika ställen vi besökte. Bla besök på Jordbruksmässa ,israel dairy board Och sen en intressant mjölktour som visade det bästa av det bästa som Israel gjort/gör när det kommer till mjölk. Hela det programmet hittar du här>>
Trevlig helg, nu boarding

kommentarer
  1. oneillivina1 skriver:

    livinaoneil@yahoo.comContact me with this email…(livinaoneil@yahoo.com)Hello dear,my name is livina Oneil,it is a great pleasure to write you after viewing your profile at opera.com) i will be very happy if you can write me through my email foreasiest communication and for me to send you my picture for you to knowwhom i am,remember distance or colour does not matter but what mattersin life is love,my email address is (livinaoneil@yahoo.com),i will bewaiting to hear from you,livina.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s