Är det svart eller vitt?

Publicerat: 26 januari, 2012 i Uncategorized

Tycker det är lite lustigt hur två stora tidningshus ser så olika på samma sak. Såhär skriver HBL om Nokia>>

Och såhär skriver Dagens Industri>>

Håll med om att man kan se saker och ting ur olika synvinklar

kommentarer
 1. rosadamen skriver:

  Det är jag som är Ylva. Skaffade mig ett eget konto på My Opera. :pFredrik: Jo jag hoppas också att Nokia skall komma in i matchen för än vill jag inte förlora hoppet om Nokia. Jag föredrar Nokia före SonyEricsson faktiskt (numera Sony).Eva: Jag tar gärna emot en tröja från SteelFM. Lyssnar på er varje morgon och dag. 🙂

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Eva writes:hej Ylva, men jag har huddis med Steel Fm loggan på så om du vill ha en sådan är du mer än välkommen till mig på kontoret och hämtamvh Eva Karlström

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Ylva writes:Jo det går nog lite segt för Nokia. Jag tror att det är det att dom halkat efter utvecklingen i och med android och ios. Sen var dom inte först med windows phone heller utan dom är typ sist i den utvecklingen så Nokia har svårt att komma in i marknaden anser jag.PS. Har du flera såna tröjor från valet som du vill bli av med. Jag älskar min massor. 🙂

  Gilla

 4. steelfm skriver:

  Hej Ylva, Jag hoppas för Finlands skulle att Nokia kommer tillbaka i matchen. Än finns det hopp även om jag skall vara ärlig så måste även jag inse att hoppet minskar…Tyvärr är tröjorna slut men roligt att höra att du gillar den och att den används.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s