Dagens utmaningar

Publicerat: 20 januari, 2012 i Uncategorized

Godmorgon.
Först en timmes allmänt pappersarbete i kontoret. Strax in i bilen och tillbaka till Jomala och ÅCA för att möte hela livsmedelsklustret på en och samma gång. Skall bli en intressant förmiddag, sen lunchmöte klockan 12, diskussion med Miljö/Fiskeribyrån om fiskodlingar klockan 13 följt av träff med några andra företagare klockan 15 & 16. Såhär ser ungefär mina dagar ut. Återkommer i eftermiddag hur det gick. Kan också berätta att jag just ifyllt en byråkratisk blankett om min valfinansiering, den skulle tydligen in idag.

Igår gjorde jag förövrigt en lite kul grej, får se om det kommer uppmärksammas… återkommer annars om det inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s