Nu tusan skall tillväxten stoppas – runt midjan

Publicerat: 16 januari, 2012 i Uncategorized

Var till Helsingfors i helgen och köpte två par av mina favorit byxor och som vanligt köpte jag den storlek jag brukar köpa. I morse när jag skulle få nöjet att sätta på mig ett av de två paren kunde jag konstatera att det inte gick… Förbanna.

Tillväxten har kommit på fel ställe.

Nu tusan är det dags att förändra, dags att inse att något måste göras och att gamla rutiner inte längre är hållbara och fungerar. Nu skall det till en förvandling, en förändring och en process måste genomföras som till en början kommer att svida, vara obehaglig, obekväm och jobbig. Men det måste göras… Förändringen är nödvändig. Precis som i näringspolitiken.

Började idag med att äta mindre och när jag kom hem vid 19-tiden skottade jag bort all snö på gångbanor och altanen sen satte jag mig på motionscykeln och trampade 30 minuter. Nu tänker jag skippa allt onyttigt som brukar intas på kvällarna och bara dricka vatten.

Kan berätta att jag i oktober 2010 efter att ha byggt Tillfällets lokaler ovanför Sparhallen så vägde jag 99kg och imorse 15 månader senare vägde jag 113kg… Inte klokt. Jag kommer berätta här på bloggen varje måndag hur viktminskningen fortlöper och däremellan även hur jag vill förändra näringspolitiken.

Nu tusan skall tillväxten runt midjan stoppas och tillväxten på Åland ökas!
Följ mig gärna.

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Donny writes:ja nu är det namnet. det behövs en mp3 spelare. de har jag massor i lådan hemma! säg till om du vill ha en så kan jag tom köra in det åt dig! så det är ditt minsta problem!! 🙂

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Donny writes:nånå! inga är det omöjligt! jag ska ge dig ett tips som fungerar, GARANTERAT! det är ipod intervalls. tro mig.. det fungerar ! och är gratis ! det enda är att man måste följa det, och det gör man då man ser resultaten. gick själv ner 8% av min kroppsvikt på 9 veckor. Efer det börjar man bygga kondition och börjar bränna även dom dagar man inte tränar! prova det!!!!

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Men jag har ingen ipod… sålunda omöjligt 🙂

  Gilla

 4. steelfm skriver:

  Tjena Johan, Klart jag antar utmaningen och uppmuntrar fler att göra samma sak, däremot vet jag att det är nästintill omöjlilgt för mig personligen att komma under 100kg. Sist jag gjorde det slet jag som ett djur i 125 dagar i sträck med hårt kroppsarbete från 07.30-20.00 men i ärlighetens namn käkade jag godis, glass och onyttig mat i mängder då. Vi kör och vi tar 31 maj som målgång.

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  johanaland writes:hej frille! eftersom vi båda vill ner till under hundra strecket igen och vi båda bloggar om detta så tycker jag att vi kan utmana fler att göra detta.kanske vi skulle fundera ut vad vi gör om vi inte klarar målet eller vad vi gör om vi klarar detantar du detta?johan larsson

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s