Vecko uppdatering

Publicerat: 23 januari, 2012 i Uncategorized

Förra veckan sysslade jag med det ena och det andra. Här kommer ett axplock av vad jag gjorde :

Möte gällande turismens framtid,
möte med Carina A och miljöbyrån för att hitta en lösning gällande producentansvaret,
träff med representanter ifrån Brändö/Kumlinge gällande deras fibernät,
ett antal budgetmöten gällande tillägsbudgeten i mars,
förhandlingar om kommunposter i Jomala,
träff med alla jaktvårdsföreningars ordföranden,
genomgång med miljöbyrån om fiskodlingens framtid,
haft ett antal överläggningar och plenum
samt träffa hela livsmedelsklustret.

Däremellan har jag träffat olika människor alla dagar på lunch och fått in några spontana träffar med näringsidkare både stora som små. Har jag uträttat något konkret som gjort näringslivsklimatet på Åland bättre? Jag hoppas det, har märkt att i den har branschen som jag är i nu så ser man inte resultatet av en dags arbete förrän förhoppningsvis någon gång längre fram men än ger jag inte upp 🙂

Idag har jag förutom att jag pratat lite för frikostigt i Åland24 gällande Jomala/Mariehamn även hunnit med två företagsträffar samt gått igenom en del med näringschef Linnéa för att avsluta dagen i borgen med överläggningar och hemfärd klockan 1800.

Undrar du hur det går med viktminskningen? Där kan jag säga att jag har lyckats stoppa tillväxten. För en vecka sedan vägde jag 113kg, imorse stod det 109.9 på vågen. Vad jag har gjort? Ätit mindre, hoppat över bullar/kakor/godis & glass, cyklat på min förbannade motionscykel och käkat frukost.

Jag vägrar köra pulverdieter. För mig är det ganska enkelt, jag måste förbruka mer kalorier än jag stoppar i mig. Om det är skoj? Nä fytusan. Bestämde idag att när jag kommer under 105kg så skall jag köpa en extra stor kebabpizza. Varför?

Bara för att visa kroppen vem det är som bestämmer!
Nu en stund på soffan. Godkväll

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Intressant!

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Peter Granholm writes:Mitt inspirationstips är att läsa/lyssna på hjärnforskare Martin Ingvar. http://www.hjarnkoll.com/ "Hjärnkoll på vikten" lockade mig till sträckläsning. När nästa bok kom ut "Hjärnkoll på maten" så slukade jag den med……men förutom vad man stoppar i sig och mängden så hänger det mest på aktiviteter och att vara i rörelse.Varför inte införa stående möten på LR? ,-) Då blir ni förmodligen den första Agila regeringen i världen 🙂http://online.wsj.com/article/SB10001424052970204652904577193460472598378.html?mod=WSJ_hpp_RIGHTTopCarousel_4

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Stephan writes:Du får möblera om lite i din kammare så kommer du att älska motionscykeln! Här får du lite idéer 🙂http://bergo-triathlon.blogspot.com/2008/08/hur-hinner-man.htmlSen kan man kombinera det med sk pulverdieter, så att även kebabben ryms in utan att nån behöver få dåligt samvete;)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s