Idag 25 november 2011 förändras mitt liv

Publicerat: 25 november, 2011 i Uncategorized

I morse klockan 08.00 avgick jag som styrelseordförande och VD ifrån Klintens Plåt Ab & Blomstringe Ab, jag avgick även som styrelseordförande för Steel FM Ab samt under dagen kommer jag också sluta som VD & styrelsemedlem i Sushifabriken Ab. Arbetet som ordförande i Ålands Fiskare r.f och styrelsemedlem i IFK Mariehamn Ab kommer jag också sluta med ifrån idag.

I eftermiddag har jag ny e-post, nytt kontor och en ny utmaning. En utmaning som jag inte riktigt har förstått alla nivåer av ännu, ett ansvar som jag bär med stor ödmjukhet och ett arbete som är det viktigaste jag någonsin haft.

Förväntningarna är stora, förhoppningarna lika så, ensam kan jag inte göra mycket men tillsammans med näringslivet, förvaltningen, mina regeringskollegor och lagting kan vi förändra och förbättra Åland. Vi måste satsa på det som skapar tillväxt, sysselsättning och nya inkomster till Åland.

Låt arbetet börja.

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  martin från facebook. writes:Kommer du i håg vad du lova mej när vi såg på på rockoff ??

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Hej Martin, Nej tyvärr, vad har jag lovat?

  Gilla

 3. nilsmanelius skriver:

  -Kör enkelt med minsta möjliga administration!:yes: Nicke

  Gilla

 4. steelfm skriver:

  HejJag har ändrat mig, kommer köra kvar på den här :)mvhFredrik

  Gilla

 5. nilsmanelius skriver:

  Herr Näringsminister;Vad är orsaken till att Ni började med en ny blogg? Tänker du köra parallelt två bloggar och varför i såfall?MVHNicke

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s