Igår var en intensiv dag

Publicerat: 11 september, 2011 i Uncategorized

Men inte i arbetets tecken, började dagen på gubbdagis (auktion) hos Böjsarns i Gottby. Köpte ingenting även om Karmann Ghia väckte lite gamla minnen ifrån USA. Den gick för 10.000 ifall du undrar. Från det stack jag till stan för en gemensam fotografering av lagtingskandidater för att sedan sjösätta scootern för sista gången i år. Några timmar senare körades utanför Mariehamn bar det av till inskrivning/besiktning av fruns-dotters-pojkväns bil i Streetrace:et på flygfältet. Dagen avslutades hemma till ett fantastiskt dukat bord och en god middag av frun.

Idag är en annan dag och bland annat skall jag göra en timme radio inför matchen ikväll på WHA. Syns vi där?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s