Hänt mycket sista veckan :O)

Publicerat: 23 juni, 2011 i Uncategorized

Det har varit lite mycket sista veckan, så pass mycket att jag inte hunnit skriva något vettigt här på bloggen. Vad undrar du säkert? Det blir officiellt nästa vecka eller veckan efter så du får hålla dig till tåls tills dess :O) Men positivt är det!

Förutom det som hänt och att det är midsommar imorgon så sticker jag till Växjö på måndag för att bla träffa IKEA:s svenska VD och se hur näringslivet/entreprenörsandan frodas där nere. Skall bli riktigt intressant. Hemma igen på onsdag kväll. Lovar dock komma med uppdateringar därifrån här på bloggen.

Trevlig midsommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s