Två artiklar senaste dagarna som jag är orsaken till :O)

Publicerat: 27 maj, 2011 i Uncategorized


Ålandstidningen finns det en länk till>> inte Nya Åland…
Ps.
Stefan, känns det här bättre…? 🙂

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Gratis reklam är inte fint nog för Nyan, de vill köpa den för pengar de fått av fonderna.

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Det är ett litet "internt" skämt, VD:n på Nya Åland tog kontakt med mig och sa att jag inte får "Print Scrn" från deras e-tidning. Jag anser att det är ett sk faksimil när jag gör det men det gör tydligen inte han. Så den här gången tog jag en suddig bild med kameran istället :O) Lite mitt sätt att ge tillbaks och retas bara :O)Lågt? Jo, lite.trevlig helg

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:vad menar du? stefan känns det här bättre? vilken stefan?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s