Dyk-park, e-recept & vapenamnesti

Publicerat: 27 april, 2011 i Uncategorized

Läser att LR tänker tillsätta en arbetsgrupp som skall se över möjligheterna att anlägga en dykpark på Åland. Det gillar jag, vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag motionerade om det i mars 2005. läs motionen här>>.
Men bättre sent än aldrig heter det ju :O)

Idag skall jag prata om två andra motioner jag lämnat in, den ena handlar om e-recept och den andra om vapenamnesti. Hoppas bara att det inte tar sex år innan regeringen tillsätter en arbetsgrupp för att utreda dessa två…

Ett sätt förstås att slippa vänta så länge är om ålänningarna röstar annorlunda i höst :O)
Vi får hålla tummarna för det.

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Så är det :O)Det viktigaste är dock att det blir gjort, synd bara att det skall ta 6 år… Det tråkiga är att det sedan finns någon osynlig regel här i huset att det är fult att säga "vad var det jag sa".Sen kunde ju medierna någongång uppmärksamma motionssskrivaren också, men det är nog för mycket begärt :O)

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  dykarn writes:Tänk om de skulle tillsatt arbetsgruppen 2005. då hade vi kanske haft ett dykparadis här idag! Hoppas det inte är för sent!

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Så här verkar det vara hela tiden…, alla bra förslags läggs undan och sen tar "någon annan" upp frågan och tar åt sig äran. men det är väl det som kallas politik 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s