Uppdrag Granskning – Tips!

Publicerat: 1 februari, 2011 i Uncategorized

Svarade på en kommentar i förra inlägget men tycker det svaret var värt ett eget inlägg och lite mer funderingar kring :O)

Jag skrev att jag är lite "sur" på Janne Josefsson och Uppdrag Granskning som använder deras begränsade resurser för att "gräva" fram "sanningen" om IKEA. Varför sätter de inte sin resurser på att granska sånt som verkligen är vridet/unket eller mysko. Exempelvis skulle jag vilja veta hur det kom sig/vem som tog besluten/hur kopplingarna är när det kommer till Svininfluensan H1N1 och vaccinet Tamiflu. Finns det en kopplingen mellan WHO:s experter och tillverkarna?

Sverige köpte väl in ca 9miljoner doser av vaccinet, varav ca hälften användes och resten nu måste slängas för bäst före datum gått ut… Sen att hela svininfluensan var ett "ropa på vargen" syndrom gör mig ännu mer sur på hur vissa krafter kan manipulera media så att en hel värld går spinn och tror att jordens undergång är nära….

Först var det dioxiner i fisken, sen kom galna KO-sjukan, efter det fågel-influensan och för ett år sedan svininfluensan. Vad är nästa grej vi skall vara rädda för? Fågel, fisk, nöt och fläsk-kortet är använt, så det måste väl bli grönsaker/rotfrukter vi skall undvika för att inte skall dö eller jorden gå under…?

Ärligt talat hur många dog i sammanlagt i Sverige av dessa infektioner? Inte många, särskilt med beaktande av att det varje år dör mellan 2000-3000 personer i helt vanlig influensa/förkylning i Sverige, alltså ca 8 personer/dag! Skrev ett inlägg om Svininfluensan 21 oktober 2009 om du orkar/vill läsa här>>

Men vad jag skulle vilja veta är om det finns en koppling mellan vaccinföretagen och WHO.

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Visst är det lite vridet! Över 4 miljoner barn under fem år dör varje år till följd av undernäring. Och nästan 200 miljoner barn under fem år växer mindre än normalt och är sjuka på grund av näringsbrist. Mer än en tredjedel av de nästan 9 miljoner barn som dör av lunginflammation, diarré och andra sjukdomar skulle ha överlevt om de inte varit undernärda. Det här är fakta från två nya rapporter, en från FN:s barnfond Unicef och en från Läkare utan gränser.

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Boutros writes:På den tiden det tog för just under 3000 pers att dö av svininfluensan ( i hela världen) dog just över 900 000 i malaria. Läkemedelsindustrin lät meddela att ett malariavaccin ännu var några år från att färdigställas.

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Tommy writes:Anonymous: har du funderat på om det finns ett samband mellan att folk valde att ta ett dåligt testat vaccin och att moraltanter gjorde sitt bästa för sprida skräck och okunskap via spalter och ledare?

  Gilla

 4. steelfm skriver:

  Det är sant att det inte kom någon epidemi/pandemi men om det har att göra med att mindre än hälften av befolkningen tog vaccinet eller att det inte var någon större fara, det lär de lärda tvista om. Frågar du läkemedelsindustrin så är de säkert på din sida men vad jag försöker säga är att väldigt många lever på att det skapas en rädsla bland vanligt folk. Media säljer lösnummer, hälsocentraler säljer tjänster, för att inte tala om läkemedelsindustrin. Jag har inget emot att de tjänar pengar men när det görs genom att stater/kommuner/landskap skall bekosta allt, då anser jag också att det skall kunna granskas, men görs det?Vad jag anser är att man inte skall ropa "vargen kommer" i onödan. Vilket jag anser man gjort de senaste åren med akrylamid, galnakosjukan, fågel & svininfluensan. Men det är jag det.

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Har någon av er experter funderat om det finns ett samband mellan att folk tog vaccin och att det inte utbröt någon pandemi?

  Gilla

 6. anonymous skriver:

  Tommy writes:Jag skulle vilja höra tanterna-på-nyans kommentar till sömnsjuke-biverkningarna som nu uppdagas, med tanke på hur dom debatterade och resonerade att man i princip var en fara för allmänheten och skulle skämmas om man INTE rusade i panik till hälsocentralen och tog sitt vaccin förra hösten…

  Gilla

 7. anonymous skriver:

  Simon H writes:Svininfluensan var bara ett smart sätt att tjäna pengar på i lågkonjunktur. Inte värre än det?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s