Imorgon sticker jag till Esbo

Publicerat: 24 januari, 2011 i Uncategorized

Jag har varit med i kultur- och utbildningsutskottet i Nordiska Rådet i några år men imorgon stiger jag in i en ny roll i det nordiska samarbetet. Jag har nämligen fått plats i näringsutskottet. Det är första gången någon från Åland får en plats där, vilket jag ser fram emot. Näringspolitik är lite mer min gebit än kulturpolitik. Har du några frågor/funderingar över den nordiska näringspolitiken får du gärna höra av dig till mig. Mer information kommer imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s