Inslaget om media-avgiften i Åland24

Publicerat: 25 januari, 2011 i Uncategorized

vad tycker du? Har jag rätt eller fel?
Se inslaget här>>
ps. personligen är jag lite sur över att jag inte fick lika mycket tid som Britt men det är jag det :O)

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Håller med, jag sa det åt dom men ingen där orkade/ville bry sig.Enklare att fråga Britt och VD:n på radion. Jag har mycket mer att säga om detta vilket jag kommer göra när det kommer till lagtinget.

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Anonymous writes:Riktigt dåligt av nyan att både låta Lundberg påbörja och avsluta debatten. Så gör man ju inte.Nästa gång du ska debattera tycker jag du skall be om att antingen få börja eller avsluta debatten för att det skall vara rättvist.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s