Ny dag nya möjligheter

Publicerat: 22 november, 2010 i Uncategorized

Full fart som vanligt, just nu sitter jag dock och väntar på att lagtinget skall börja. Budgetdebatten är över och arbetet i finansutskottet skall påbörjas, förra året satt jag där som ersättare för Sundman men som bekant är han tillbaka i år men jag är övertygad om att han kommer sköta uppdraget galant.

Idag finns det ärenden på listan som bla handlar om landskapsrevisorernas berättelse och en ny lag om rätten till avbytare för våra jordbrukare/bönder. Skall säga lite om det senaste. Sen när lagtinget är klart för den här dagen blir det tillbaka till saltgruvan, plåt, sushi, Tillfället och radio för hela slanten.
Hejsvejs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s