Klimatskatt för män – Nej tack!

Publicerat: 9 februari, 2011 i Uncategorized

Kan ju hända att jag är partisk men jag säger Nej tack till klimatskatt för män :O)

Sen har jag lite svårt att se hur klimatet skulle bli bättre genom att bara höja skatten. Som tur är vet jag att Katrin är klokare än att hon skulle lägga fram ett sådant förslag. Jag anser att vi skall ha så lite och låga skatter som möjligt, med lägre skatter bestämmer man mer över sitt eget liv och jag vill att friheten skall bli större.

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Anonymous writes:hur ser ett luftfilter ut som renar CO2? 🙂

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  :O)

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Andreas Q writes:Men när ni ändå är igång så kan ni väl diskutera en luftskatt på samma gång. Alla människor andas. Och luften som finns på Åland tillhör "landskapet". Endel människor förbrukar mer luft än andra. Och därmed skitar dom ju åxå ner mer än andra (kodioxid i utandningen).Så rimligtvis borde man beskatta efter hur mycket du förbrukar ren o frisk luft. O där Frille fick du en gratis idé att göra pengar på…. Konstruera o sälj i Klinteskjulet ett luftfilter för att rena utandningsluften….En framtida storsäljare och passar en framåttänkande kille som du!

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Andreas Q writes:Det sjuka i det hela är att det sitter seriösa (förhoppningsvis) politiker och ens orkar diskutera en sådan jävla galen idé!?!? Klimatskatt för att man föddes till man????Va fan har ni drabbats av??? Solsting på utlandssemestern eller? Stanna hemma så skitar ni ner mindre i naturen då.

  Gilla

 5. steelfm skriver:

  Helt rätt. Bra tänkt!Och kontentan är att högre skatter inte leder till bättre miljö. Det leder till att politiker får mera pengar och göra onödiga saker för.

  Gilla

 6. anonymous skriver:

  Anonymous2 writes:om vi (männen) konsumerar mera, betalar vi ju redan mera skatt. Kanske ministern tycker att vi ska ha progressiv moms, ju mer man konsumerar desto mer skall man betala skatt? Jag menar, jag äter 3 gånger mer kött än min flickvän. Alltså försämrar jag miljön mer än min flickvän. Men, jag betalar ju för redan mera skatt pga detta?

  Gilla

 7. steelfm skriver:

  Hej Katrin, Som jag sa så vet jag att du är klokare än att du skulle lägga ett sådant förslag. Höjda skatter löser inte svåra problem däremot håller jag med om att Svanen är jättebra!Hej Anders, Jo det har jag hört talas om :O) Och den principen är rätt, sänk skatten på arbete och höj den på miljöförorening. Tyvärr när politiker får bestämma så blir det som i Finland, man höjer bilskatten i miljöns namn på tunga bilar. Oavsett om de kör mycket, lite eller inget alls. Vore det inte då bättre att höja avgifterna på bensinen om det är utsläppen man vill åt? Bara som exempel.//Frille

  Gilla

 8. anonymous skriver:

  Katrin S writes:Det gäller att formulera sig spetsigt, eller hur sheriffen? ;)Om du läste hela artikeln såg också de seriösa förslagen i mitt debattinlägg: utveckla Svanen med klimatmärkning och ta fram ett samnordiskt undervisningsmaterial.

  Gilla

 9. anonymous skriver:

  Anders H writes:Grön skatteväxling, Fredrik, hört talas om det? Om alla sköter sig själv i denna värld går den nog under innan våra barn är gamla. Sänk skatten på arbete och höj den på miljöförorening! Badat i Östersjön nån gång? Vilken sörja….

  Gilla

 10. anonymous skriver:

  Petter writes:Vad jag minns så äts det en massa fiberrik grät på Åland. Följs av väderspänning så kobben skakar. Klimatskatt på ålänningar, kanske?Eller åtminstone någon sorts hyfsavgift…:)

  Gilla

 11. anonymous skriver:

  Hasse writes:Hon får nog se till att fixa till ett bättre klimat först, innan jag är villig att betala någon klimatskatt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s