Lampis ledare idag

Publicerat: 18 november, 2010 i Uncategorized

Det här skrev jag som svar.
Granska oss gärna, det är vad medierna på Åland bör och skall göra. Sheriff resonemanget jag förde var ett kort litet avstick på att jag anser det vara fel att de högsta ledande cheferna inom förvaltningen och polismyndigheten inte har tidsbundna uppdrag utan är anställda på livstid.
Jag visade på ett alternativ som fungerar på andra ställen, väl medveten om att en oppositionspolitikers resonemang i en budgetdebatt inte förändrar något. Av alla mina anföranden (ca 15 stycken) så var det detta som Ålandstidningen ansåg vara det mest relevanta. Där tycker vi olika.

Jag vet att det svider för Lampi att jag kritiserar Ålandstidningen lite nu och då på min blogg och det faktum att jag i mitt företag är ett irritationsmoment/hot när det kommer till tidningens annonsintäkter vet jag också men ärligt talat Lampi, tog du inte i lite mycket nu.

Klart är iallafall för mig att Ålandstidningen mer och mer inriktar sig mot skvaller/chock och skandal journalistik än opartiskt granskar och rapporterar. Men det är ju det som säljer, kortsiktigt iallfall.
Fredrik Karlström
18.11.2010 23:01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s