Lagtinget tillbaka

Publicerat: 24 maj, 2010 i Uncategorized

Fullspäckat schema idag. Klockan 10 har vi gruppmöte med OBS från vilket jag måste smita klockan 11 för då kommer Sveriges Riksdags Kulturutskott på besök vilka jag skall träffa både till lunch och till middag. Däremellan är det plenum och som jag skrev tidigare så skall alkoholrelaterade frågor upp till behandling. Jag tror mig redan veta hur snacket kommer att gå och hur det kommer sluta, tyvärr…

En annan lite lustig sak jag såg idag är en notis från Ålands Radio, den såg ut såhär:

Nu hörs vi åter i etern!
Nu hörs åter Ålands Radio i etern efter att ha varit tyst sedan i morse. Orsaken till tystnaden var ett tekniskt fel i vår sändarutrustning i Smedsböle. Felet betydde att alla de radiokanaler som vi återutsänder via Smedsböle var tysta. Men nu hörs vi alltså åter i etern. Alla kanaler som varit tysta kan nu höras.
Publicerades 24.05.2010 kl. 08:02

Det lustiga är att det inte bara är jag som är dålig på svenska, för inte kan det väl vara rätt att ha ordet "hörs" och "tyst" åtta gånger i några meningar. Sen är det ju lite lustigt att rapportera om att man hörs, särskilt som de som lyssnar på dom säkert vet om att de är igång och vi som inte lyssnat inte haft en aning om att de haft problem, men nu vet vi alla iallfall. Tack för det radioverket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s