Alkoholdebatten är inte idag

Publicerat: 24 maj, 2010 i Uncategorized

Den blir en annan dag, troligtvis på onsdag istället. Just nu turistdiskussioner och SVT-Play. Såg att polisen och tullen håller på reder upp en stork knarkhärva, det är bra. Mer polisresurser borde sättas på sådant arbete istället för vindrickare i parken och moppetrimmare. Men det är min åsikt det, majoriteten i lagtinget tycker inte det…nu skall mer resurser sättas på att sätta fast folk som blåser mellan 02 och 05 istället…

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Håller med! Sätt resurserna på att stoppa knarket vid gränsen, kommer det inte hit är det betydligt svårare för langare att skaffa nya kunder. Mer resurser till narkotikapolisen och strängare straff för den som smugglar, det är effektiv bekämpning av knarket på våra gator.

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Donny writes:se till att inga knarket kommer hit! kom från Paris till Stockholm. då stod de en voffse direkt utanför planet o nosade på alla carryon väskor, en voffse stod o nosade på alla väskor som checkats in. bra! alla som gick av log åt hunden och uppskattade att den var där, för vi vill inte ha in knarket!! resurser tack!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s