Lampis ledare fredag

Publicerat: 13 maj, 2010 i Uncategorized

Lampi skriver en ledare imorgon fredag om en diskussion på Camilla Gunells facebook. För alla er som inte använder facebook och inte vet vad som står där tänkte jag bara göra så ni får tillgång till det. Så ni kan bilda er en egen uppfattning.

Camilla Gunell facebook.doc

Samtidigt som de flesta i diskussionen förespråkar dödsstraff plus en ordentlig dos tortyr så står samma personer i andra sammanhang på barrikaderna och skäller på USA för att man inte upphört med detsamma…. Dubbelmoral och hyckleri tycker jag. Nyans kanske skulle vara på sin plats!

Här kommer filen som pdf Camilla Gunell facebook.pdf

kommentarer
 1. steelfm skriver:

  Alltså man kan inte säga en sak i ett forum och en annan sak i ett annat. Hur skall man då veta vad personen tycker?De socialamedierna förespråkas vara sättet som politiker kommer hålla kontakt med väljarna i framtiden alltså ännu viktigare att man står för vad man säger där!

  Gilla

 2. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Man borde kunna skilja på "så här kan man tycka" och "så här tycker jag". Svårt att göra det på FB. Även politiker ska få säga saker som de innerligt inte menar utan att själva bli lynchmobbade.

  Gilla

 3. steelfm skriver:

  Jag har förespråkat strängare straff i lagtinget. Hårdare straff för bland annat grov rattfylla och langning av droger. Idag är det helt sjukt att om du begår ett jaktbrott straffas du hårdare än om du misshandlar en kvinna, du får strängare straff om du kör trimmad moped än langning av droger.Det värsta brott av alla du kan göra enligt finsk praxis senaste året är om du smugglar snus… Någonstans är det galet i dages samhälle.Däremot gillar jag inte dubbelmoral och hyckleri som jag tycker många sysslat med i pedofildebatten

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  Anonymous2 writes:Jag tycker bestraffning borde vara lika för lika brott, oavsett vem som begått brottet. En intressant parallell kan dras till ekonomiska frågor. När en privatperson gör en saftig konkurs kan det ta 15 år innan man kan börja leva ett normalt liv. Snacka om straff!När politiker gör ekonomiska satsningar som är dömda att misslyckas är det ingen som bestraffas, förutom skattebetalarna. Ingen som behöver ta ansvaret, framförallt inte på åland!

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  tommy writes:PDF Frille, PDF! 😉

  Gilla

 6. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Slog upp tidningen och kände mig illamående! hur kan personer med ställning som politiker och chefer, personer som har en ställning i vårt samhälle uttala sig så grovt om en grupp personer? pedofiler, nekrofiler, mördare, misshandlare och många andra grupper utför fruktansvärda handlingar som i alla lägen är helt oförsvarligt, oförlåtligt osv, men det är ju SJUKA BETEENDEN, HUR kan man förespråka att bete sig lika vidrigt tillbaka, vilket samhälle skapar vi då. Camilla Gunell och Tage Silander förespråkar och uppmuntrat till att våld ska med våld tuktas. FY TUSAN, jag blir mörkrädd, jag mår illa. Speciellt Camilla, du borde skämmas!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s