Idag fick jag bygglov!

Publicerat: 14 maj, 2010 i Uncategorized

Tur var det för idag vart också alla 40 sulor och 40 plintar (gjutformar) klara, tusan vad mycket bitar det blir, sex pallar fullspäckade med grejer. Nästa vecka fortsätter markarbetet och en hel del beställningar skall göras på vägg/takplåt, fönster, isolering, dörrar, armeringsjärn och cellplast.
1600kvm utanför sparhallen är snart om några månader under tak :O)

Semester i sommar, vad är det?

Däremot så bli det några dagar ledigt nu, sticker förhoppningsvis till Island imorgon, om flygfältet är öppet, tydligen så har Eyjafjallajökull spytt ut en hel del idag igen… Vet mer imorgon hur det blir.
godkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s