Full fart faktiskt

Publicerat: 6 maj, 2010 i Uncategorized

Så kan man säga hur dagen sett i med tre bokstäver som börjar på F. Nu håller jag dock på sammanställer KOFF-Toppen, har fem minuter över eftersom jag väntar på 25 låtar som skall laddas ner ifrån vår musikleverantör i USA. Mycket bra musik idag kan jag säga. Du får fem nya utmanare om en lite stund om du lyssnar på Steel klockan 1500. Hoppas du var med och röstade på listan, var du det är du automatiskt med i utlottningen av ett presentkort på 30€.
Annars kan jag väl säga att jag f..ortfarande är förbannad på Grekerna, duktigt irriterad faktiskt…

Ikväll fortsätter altanspikandet, lovar bilder imorgon. Snart har jag norra Europas största altan i förhållande till storlek på hus… hehe

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Hej!Just ja, det hade jag glömt. Måste se till att den kommer i sjön så kan vi som jag tror bryta mot lagen tillsammans :O)

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    raija writes:Hinner du laga båten i ordning? vi skulle ju provtesta hamnen i sommar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s