Skyddsrums vara eller inte vara

Publicerat: 11 januari, 2010 i Uncategorized

Idag har vi i oppositionen stället ett spörsmål om "Undantag från kravet på skyddsrum". Det finns mycket att säga om detta, jag anser att skyddsrum är en otroligt dumt påhitt, det hindrar utvecklingen i samhället och har sitt ursprung från det kalla kriget. Vill någon göra oss illa så hjälper nog inte ett skyddsrum med dagens vapen och krigsteknik…. Minister Roger Eriksson har inte skött sitt jobb riktigt i detta ärende, tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s