Idag har varit en intressant dag

Publicerat: 8 januari, 2010 i Uncategorized

Har suttit i finansutskottet och försökt få klarthet i Skarven"affären". Avslutade dagen med besök ombord. Vilken färja! Otroligt fin, hade förväntat mig något helt annat med tanke på vad man läst/hört! Onödigt fin för en transportrutt på 25minuter, det kan man iallfall konstatera! Maskinrummet är otroligt och bryggan ännu värre! För att inte tala om salongen för passagerarna. Återkommer till vad vi kommer säga i finansutskottet när betänkandet är klart, viklet borde bli nästa fredag!
Trevlig helg

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Samlingsregering, -Där håller jag med dig till 100…(Samma anonyma som ovan)

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Hej igen, Jag anser att det finns många bra politiker både inom C & Lib, däremot så anser jag inte att det är bra för Åland att dom har ca 10 mandat var för sig och med det styra skutan. Jag säger inte heller att OBS+Fs med egen majoritet skulle vara lösningen på alla problem, om du har följt debatten så vet du att jag förespråkar en samlingsregering baserat på valresultatet. Jag tror Åland är för litet för parlamentarismen, därav hoppas jag som jag sa ovan att majoriteten av Ålänningarna inte röstar på C & Lib i nästa val. //Frille.com

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Och hur ska det då se ut under obundet+fs styre? Du ska nog ha konkreta grejer att säga för att ha någon trovärdighet.

  Gilla

 4. steelfm skriver:

  Tjena, Bra fråga! Det är nog en kombination med focus på de sista.Skarven är ett projekt som började 1999 så det är många kockar i den soppan, om jag fick bestämma och skulle beställa en färja skulle den ha sett helt annorlunda ut. Men färjan är otroligt fin, onödigt dyr och lyxig. För att inte fortsätta göra samma misstag som gjorts de senaste 10 åren så hoppas jag majoriteten av Ålänningarna inte röstar på centern & liberalerna nästa gång, jag tycker dom visat vad de går för :O) Skarven, tingsbacka, KK-huset, lösdriftsladugården, två badus inom 15 km etc etc etc etc ….Trevlig kväll//Frille.com

  Gilla

 5. anonymous skriver:

  Anonymous writes:Vem är det som bestämmer inredningen? Trafikavdelningens gubbar? Holmberg? Ministern? Regeringen? Eller är det som vanligt på lr, att ingen är ansvarig, ingen har planerat det, det har bara blivit så?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s