Idag är en sorgens dag för den personliga friheten

Publicerat: 11 januari, 2010 i Uncategorized

Idag är alltså en sorgens dag för den personliga friheten på Åland, tyvärr kan jag inte säga mer eftersom ärendet inte är slutbehandlat och justerat men tragiskt anser jag att det är. Kommer återkomma till det när beslutet är taget.

Annars kan jag glädjande konstatera att isen på antarktis växer. December-rapporten visar att istillväxten var högre 2009 än 2007. Sedan 80-talet har isytan minskat med några procent per decennium men nu växer den igen! Vill du läsa mer så hittar du info här>> http://arctic.atmos.uiuc.edu/cryosphere/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s