Morgondagens ledare av Lampi

Publicerat: 7 januari, 2010 i Uncategorized

Läste den just och måste säga att jag håller med, inte kan väl högsta chefen vara borta varje fredag hela året? Då måste det betyda att han har för lite att göra och har han för lite att göra borde tjänsten ses över. De chefer jag känner till med fler än 10 anställda får inte en 60 timmars arbetsvecka att räcka? Han basar indirekt för nästan 2000 peroner! Nog ger det konstiga signaler, särskilt i den kanske största ekonomiska krisen landskapet Åland står inför, men det är klart nu behöver knappast personalen på hans avdelning permitteras med tanke på inbesparingen på hans lön…men lite konstigt är det…

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Hej Siw, Tack för din kommentar, ju mer jag funderar på det så desto mer underligt är det. Trevlig helgmvhFrille.com

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Siw writes:Håller helt med dig – märk väl att detta under att vi har samma åsikt verkligen kan inträffa! Trodde det var mig det var fel på när jag inte hinner få klart jobbet medan mina arbetstagare är kvar utan blir kvar till sent på kvällarna. Mycket underliga signaler med att chefen ska jobba 80, därtill med så många han basar över.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s