Tillbaka i lagtinget

Publicerat: 4 januari, 2010 i Uncategorized

Efter ett juluppehåll som bestått av jobb, jobb och mer jobb så är nu den vanliga verkligheten tillbaka. Sitter i lagtingssalen just nu och skall börja snacka tilläggsbudget, 1,3miljoner till Skarven mer pengar till KK-huset och ökade pensionskostnader så kan man sammanfatta detta. Skall nog säga någonting idag men annars så sitter jag fortfarande i finansutskottet så vi kommer börja på torsdag och sätta oss in i alla frågor, blir nog en ganska intressant behandling.
Annars kan jag säga att jag mår skit, vart ordentligt förkyld efter raketförsäljningen på Sparhallen och inatt vart det inte många minuter sömn, både jag och Eva är duktigt dåliga. Men det är bara att bita ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s