Pratade KK-hus idag

Publicerat: 4 januari, 2010 i Uncategorized

Sista tilläggsbudgeten debatterades idag. Jag tog bl.a. upp att KK-huset har blivit 41% dyrare än vad man hade som mål 2001 när man inledde projektet. Det skulle få kosta 75miljoner mark, det är 12,6miljoner euro det, idag är slutnotan eftersom det blivit lite(!) dyrare än vad regeringen tänkt, 17,8miljoner euro. Alltså 5,2 miljoner euro dyrare än vad man tänkte från början.

Är det inte dags att kräva ansvar av beslutande politiker? Tänk på detta nästa gång det är val, vill du fortsättningsvis ha samma beslutsfattare i nästa val? Bara för att nämna något så har denna regering varit med och beslutat om reservkraftverket i Tingsbacka – som inte fungerar, nu vill man ha en kabel till Finland, två badhus – inom 15km, ett lösdriftsstall som blev klart för en månad – som nu skall säljas, en Skarv som uppenbarligen inte blev som man tänkt, det finns många fler exempel, kontentan är den att, notan får du betala!

kommentarer
  1. steelfm skriver:

    Hej Karin, Jo jag hörde, tack för stödet!Sköt om dig!//Frille

    Gilla

  2. anonymous skriver:

    Karin writes:Lyssnade på dig i radion och ropade heja, heja Fredrik många gånger!Hörde du inte?:).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s