Dagens messa Åland

Publicerat: 31 december, 2009 i Uncategorized

Jag måste säga att jag tycker det är humor när någon där ute är så förbannad på mig att man tar fram sin telefon och skickar ett sms till Ålandstidningen. Istället för att knyta handen i fickan och sova dåligt på nätterna för att jag gör vad jag gör så tar den här personen sitt ansvar och vill varna resten av Åland för en sån som mig.
Det är bra, tycker jag!
Tyvärr är jag för dum för att ta åt mig, så sorry svaret är Japp, jag tar mitt ansvar och kommer jobba under året för att även de under 18-år skall få använda mattbomber, sprakstickor och andra små smällare. Jag vill inte leva i ett förbudssamhälle som förbjuder mer och mer bara för förbjudandets skull. Är du över 18 så skjut så många raketer du vill, använd glasögon, rigga dom ordentligt och håll dig nykter när du skjuter så är fyrverkerier något som männskligheten har använt sig av och njutit till i tusentals år och jag hoppas att det så skall förbli.
Nu sticker jag till Sparhallen och fortsätter sälja fyrverkerier i sju timmar till.
Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s