Tunnelpresentation – riksdagsledamotens assistent – och nu lagting

Publicerat: 30 november, 2009 i Uncategorized

De kommande två veckorna är fullspäckade av politik på dagarna och annat jobb på kvällarna. Idag och på onsdag är det plenum, idag skall vi prata bland annat om landskapsandelar och handikappservice. På onsdag är det den osynliga näringslivspolitiken som skall debatteras.
Tisdag, torsdag och fredag är det hörande från morgon till kväll i finansutskottet, det handlar om allt mellan himmel och jord. Bokstavligt alltså. Helikopterupphandling till lantbruk….

Personligen så har jag insett (IGEN) att jag börjar bli för tjock. Måste göra något åt det, det funkar inte att käka godis & chips på kvällarna, sitta på arsulet hela dagarna och inte röra sig däremellan. För ett år sedan så var jag i toppform, då hade jag byggt "Tillfällets" lokaler i Möckelö under 9 månader, gick ner från 108kg till 99kg, nu har jag inte vägt mig på länge, har inte vågat (om man tillåts ordvitsen) men tänker göra det imorgon. Brukar väga mig på tisdagsmorgnar när jag vill gå ner i vikt, så imorogn börjar kampen…inge skoj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s