Det blir inte alltid som man tankte men det kan vli bra anda

Publicerat: 21 oktober, 2006 i Uncategorized

Meningen var att vi skulle sticka soderut idag men vadret var inte det basta dar nere och Erik fick lite att gora pa sin firma, sa vi har planerat om. Imorgon sticker vi ut pa LakeTravis med den har baten det ar en bat byggd i glasfiber i Finland och sedan skeppad over hit…
Berattar mer om det imorgon. Idag har jag annars varit ut och kort lite bil i austin, gillar att sticka ut och bara kora lite sjalv, kanna mig som en riktig cowboy i en stor Pickis :O)

Pa sondag blir det Rollingstones, dom spelar en riktigt stor utomhuskonsert har i Austin och vi har biljetter, haftigt va? Vet att manga kommer att bli avundsjuka pa det, sen pa mandag morgon sticker vi till MexikanskaGolfen, blir nog inte mexico utan en o i havet istallet. Aterkmmer med mera info vartefter dagarna lider
Skot om dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s