Varit på begravning idag

Publicerat: 19 maj, 2007 i Uncategorized

Var på kalas igår, riktigt trevligt hos Donny och Petra, vart inte så sen pga att jag skulle på begravning idag. Begravningar är tunga, mycke tankar som far igenom huvudet och all sorg som finns samlad i ett rum tar på krafterna. Nu är dock Sune jordfäst och livet måste gå vidare, tänker speciellt på hans fru, hon får det nog tungt nu ett tag.

Annars idag skulle jag fixa lite på altanen, gick inte så bra, de senaste dagarna har det mest varit funderande och planerande, insåg att jag måste byta oljetanken i huset innan locket spikas fast på altanen. Typiskt nog så finns det ingen tank som passar utom en som jag hittade på nätet i sverige, måste se om jag kan få hem den i början på veckan. Det är annars lite mycket på en gång nu, altanen byggs, avloppet grävs nytt, sten skall läggas, ny oljetank skall installeras och allt på en gång. Dessutom skall man försöka sköta jobbet och på måndag börjar lagtinget igen efter uppehållet…fullt upp igen med andra ord.

Men nu är det snart lordag kväll och jag tänker inte göra något mer idag, var just till Filmhallen och köpte två nya filmer, fick ett presentkort av Anton (Donny och Petras son) i födelsedagspresent igår, det var ju väldigt passligt nu när det regnar ute. tack för det Anton

kommentarer
 1. anonymous skriver:

  A writes:Men du Frille eftersom den är så pass ny kan du konvertera om den till pellets.Inga problem idag för det.Även vår gamla trotjänare funkar att konvertera om men en aning jobbigare än din nya.Tänk på bidrag :-)Låter som jag är totalt emot oljepannor nu *S*. Men näee jag tänker ekonomiskt bara 😀

  Gilla

 2. steelfm skriver:

  Hejhej ADu har helt rätt! Borde stoppa in något miljövänligare, problemet är att pannan köpte jag ny för 4 år sedan och det är en kombipanna som man kan elda vem med också. Idag skulle jag inte köpa en sådan utan gå för jordvärme, men nu står den där, har ett litet dilemma, måste ta ett beslut imorgon innan jag börja skruva på locket på altanen… Tack för tipset ändå

  Gilla

 3. anonymous skriver:

  A writes:Psst du vet väl att du får ju landskapsbidrag när du byter bort olje alternativet till miljövänligt :-)Eller pratar ni inte miljövänliga alternativ i din politik..*fnissar*Pssst var dock inte så miljövänliga att folk tvingas köra streetrace o dyl med cykel bara 😀

  Gilla

 4. anonymous skriver:

  A writes:Varför byta oljetank?Ta bort den och bygg miljövänligare alternativ är mitt förslag.Pellets eller jord/bergsvärme alt luft-vatten värmepump.Ex denna http://workspace4.smilehouse.com/workspace.client_innoros/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=20301Skulle inte fundera på andra alternativ om jag hade din möjlighet nu att en gång för alla byta ut något.Själv köpte vi vanlig luftvärmepump till huset därifrån och är nöjda samt installerade varmvattenberedare.Pannan står dock kvar med en numera tom tank.Ut ska den men inte förrän vi bygger om ditåt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s