Bajskorv på BMW

Publicerat: 30 november, 2009 i Uncategorized

Citat från Huvudstadsbladet :
– Hur är det möjligt att VR fortfarande låter toalettavfallet rinna ner på rälsen? Det frågar ägaren till en splitterny BMW som fick sitt livs chock under en järnvägsbro i Rovaniemi då en större bajsklump landade på vindrutan. Läs mer här >> http://www.hbl.fi/text/inrikes/2009/11/30/w40487.php

Inte klokt på en fläck! Jag tvingades att installera en 3-kammarbrunn i mitt hus till en kostnad av ca 3500euro för att miljön tog sådan skada när jag tidigare bara hade en en-kammarbrunn. Att grannes ca 100 kor pissar & skiter utanför husknuten spelar ingen roll, nu skall östersjön räddas och då fokuserar vi på de största bovarna, hushållen! Sen att man läser att finska staten släpper ut skiten direkt på tågrälsen gör ju att man tappar allt förtroende för finska regeringen, trodde faktiskt inte detta var möjligt och skedde på 2000-talet.

Uppenbarligen så har det inte kommit ett EU-direktiv gällande detta ännu, för Finnarna lika som majoriteten av Ålänningarna vill ju att Bryssel skall berätta hur vi skall leva, måste vara en miss någonstans. Skall ringa Calle Höglund och säga att han skall ta upp detta i EU-parlamentet.
Bajs på ny BMW, detta är verkligen ingen skitsak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s